Dakoplast BV
Agriport 139, 1775 TA Middenmeer
Telefoon: 0227-801980

Handelsregister: Kamer van Koophandel Noordwest-Holland 37090489
Omzetbelastingnummer: NL808788759B01

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen via onze webshop die tot stand komen met de consument die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

 • Aanbiedingen en opdrachten
  Prijzen op onze website worden incl. 21% BTW getoond. Alle aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend. De verkoop is definitief na schriftelijke bevestiging onzerzijds.
 • Annulering
  Indien consument de gegeven order geheel of gedeeltelijk annuleert, heeft de verkoper het recht volledige vergoeding te vorderen van alle kosten die gemaakt zijn om die order uit te leveren. Maatwerk, zoals kanaalplaten en gezaagde profielen kunnen na een definitieve bevestiging niet meer worden geannuleerd.
 • Levering
  Wij streven er naar om producten binnen 5 tot 7 werkdagen te leveren. De bezorging bedraagt € 17,-- of € 22,-- per zending (afhankelijk van uw rayon).
 • Afhalen
  Uitsluitend volgens afspraak! Als u via onze webwinkel een product besteld en kiest voor afhalen, krijgt u automatisch een bevestiging met een afhaaldatum. Wilt u per direct een voorraad product komen afhalen, contacteer dan eerst onze klantenservice.
 • Retourzending
  De consument heeft het recht om binnen 14 dagen, geleverde goederen te retourneren, mits goederen en verpakking droog zijn opgeslagen en in een verkoopbare (nieuw)staat verkeren. Echter worden producten zoals kanaalplaten en profielen voor u op maat gezaagd waardoor deze niet retour genomen kunnen worden.

  We wijzen u erop dat u verantwoordelijk bent voor de goederen zolang ze in uw bezit en nog niet geretourneerd zijn en dientengevolge aansprakelijk bent voor beschadiging van de goederen.

  Retouren dienen te allen tijde aangemeld te worden via ons contactformulier, waarna u een retourbevestiging van ons ontvangt en ervoor kan kiezen om de goederen zelf retour te brengen of door onze transportservice op te laten halen tegen een vergoeding van € 17,-- of € 22,-- (afhankelijk van uw rayon) die wij verrekenen met het terug te storten bedrag.

  Teruggestuurde of teruggebrachte goederen waarbij geen aanmelding of retourbevestiging is bijgesloten kunnen niet in behandeling worden genomen.

  Stuurt u de goederen niet via een externe vervoerder/koerier als pakket terug! Onze goederen lenen zich er niet voor om als pakket te worden vervoert. Doet u dit wel dan is dit geheel voor eigen risico en kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die optreed bij de externe vervoerder/koerier.

  U dient zelf de retourkosten te dragen. Houdt u er rekening mee dat de staat van de verpakking invloed kan hebben op het terug te storten aankoopbedrag. U dient de originele product verpakking niet te beschrijven, tapen of beplakken met (adres)stickers/labels, maar in te pakken in pakpapier/folie of een kartonnen doos/omhulsel.
 • Reclames
  Reclames moeten om geldig te zijn, binnen vijf werkdagen worden ingediend. Indien u het product monteert, betekend dat u het in die staat accepteert! Reclames wegens manco, afwijking van de vermelde specificatie of wegens uiterlijk waarneembare beschadiging, moeten om geldig te zijn, bij aflevering aangetekend worden. Ten aanzien van reclames wordt iedere gedeeltelijke levering als een afzonderlijke verkoop beschouwd. Dakoplast verplicht zich bij een terechte reclame de goederen zo snel mogelijk te herleveren.
 • Garantie
  De fabrieksgarantie op de door Dakoplast geleverde kanaalplaten bedraagt 10 jaar op lichttransmissie (vergelen) met een toelaatbare afwijking van 20% en weerbestendigheid (geen garantie op hagelschade).

  De garantie is beperkt tot toepassingen in particuliere omgevingen.

  De garantieaanspraak vervalt:
  • Door verkeerde montage waardoor materialen beschadigd worden.
  • Als materiaal in aanraking komt met: agressieve- of chemische dampen/stoffen of schoonmaakmiddelen, verdunners, lijmsoorten, oplosmiddelen uit dakbedekkingsmaterialen, bitumen, siliconen, houtbeschermers (verf, beits).
 • Betaling
  De betaling kan geschieden in contanten of per mobiele PIN aan onze chauffeur bij aflevering of via bankoverschrijving, houdt u er in het laatste geval rekening mee dat wij uw order pas kunnen uitleveren als de betaling bij ons is verwerkt.
 • Aansprakelijkheid
  De aansprakelijkheid van Dakoplast uit hoofde van enige opdracht is beperkt tot ten hoogste de factuurwaarde van de betrokken goederen. Elke verdere aansprakelijkheid t.a.v. schade wordt uitgesloten.